Lintje voor Wil

Lintje voor Wil

Lintje voor Wil Duijndam

In de Telstar lazen we een verheugend bericht over onze Voorzitter – Penningmeester Wil Duijndam, zij heeft een Koninklijke onderscheiding gekregen:

Mevrouw Duijndam is al vroeg begonnen met een bestuursfunctie bij de subparochieraad van de katholieke kerk in Oostvoorne. In Pijnacker heeft zij zich ingezet voor het clubwerk van De Koepel, was ze lid van de ouderraad van de Mariaschool en is ze vanaf 2000 zeer intensief betrokken bij Oliveo Gymnastiek. Ook is ze al jaren collectante voor de Nierstichting, ambassadeur voor Amnesty International, actief betrokken bij de stichting Rafiki Kenia (om een dokterspost in stand te houden) en de zorg voor velen in haar eigen directe omgeving.

Burgemeester Buddenberg:”Kapster van beroep gaat u zelfs zover om klanten die slecht ter been zijn, zelf even thuis op te halen en als iemand werkelijk geen geld heeft, verzorgd u hen tussendoor gratis. Uw motto is hierbij duidelijk meer dan: Als je haar maar goed zit. Uw motto is: Als je medemens maar goed zit. Onze samenleving draait op mensen als u. Energiek, betrokken en altijd klaar staan voor die ander.”