Regiowedstrijd 4 april 2015

=== De sportinstuif is op Zondag 17 Mei in Sporthal de Zijde Bergschenhoek. === clubkampioenschappen op zondag 14 juni in de Viergang.
Op zaterdag 4 april waren de instap D2 meisjes aan de beurt om hun regiowedstrijd te turnen.
Wat waren de meiden zenuwachtig. Het was de eerste officiële wedstrijd en daarbij voor Rosanne haar eerste wedstrijd buiten Pijnacker.

We begonnen op het toestel vloer. Voor alle meiden was dit niet het beste toestel.
Maar de resultaten waren aardig hoog, Susanne behaalde zelf de 2e plaats op dit toestel.
Op naar sprong. De plankoline sprong niet zo fijn als in onze eigen turnhal Tolhek, maar toch hebben we mooie sprongen gezien. Door naar de brug. Dit is het favoriete toestel van Rosanne, dit kon je ook duidelijk merken. Ook Susanne en Jennifer hebben het op dit toestel erg goed gedaan en hebben laten zien wat we tijdens de training geoefend hadden. Als laatst gingen we naar het toestel balk. Jennifer turnde een hele mooie oefening, zelf de koprol tot hurkzit was geen probleem. Ook Susanne turnde een mooie oefening. Rosanne ging ook goed, maar vergat bijna haar oefening. Gelukkig herpakte ze hem snel. Na alle toestellen was het wachten op de uitslag. Wat hadden de meiden een plezier met z’n drieën. Uiteindelijk was het zover, de opmars voor de prijsuitreiking.

Totaal deden er 42 meisjes mee. Rosanne behaalde een mooie 19e plaats. Jennifer behaalde de 6e plaats en Susanne mocht naar het podium lopen om de zilveren medaille op te halen. Ze eindigde als 2e. Alle drie de meiden mogen erg trots op zichzelf zijn. Het was een geslaagde dag.
20150404_161546

 

20150404_165147