Regiowedstrijd zaterdag 16 mei

Afgelopen zaterdag hadden de 2 oudste meiden van de wedstrijdgroep hun regiowedstrijd. Deze meiden hebben een hele lange tijd hier naar uit mogen kijken en hard voor kunnen trainen. Helaas zat er een vakantie van 2 weken voor de wedstrijd waardoor beide meiden het toch wel erg spannend vonden om hun oefeningen te laten zien.

De wedstrijd begon op vloer toch altijd wel een erg spannend onderdeel het is altijd afwachten hoe dit zal gaan. Beide meiden mogen torts zijn op wat ze hebben laten zien. Na vloer gingen we door naar sprong op de overslagen die zij beide hier hebben laten zien mogen ze mega trots zijn. Later liet zelfs de jury weten dat ze blij waren dat ze eindelijk een echt overslag zagen. Daarna gingen Rachel en Fee door naar brug. Waar ze een goeie stabiele oefening waarbij alle geturnde elementen zijn geteld. Als laatste hadden wij toch wel het zenuwtoestel, de meiden waren toch wel erg gespannen voor de balk omdat niet alles lukte tijdens het in turnen. Maar toen ze eenmaal op de balk stonden hebben ze alle elementen gehaald ik kan zeggen dat ik als trainster erg trots was op beide meiden. Ze waren dan ook 1ste en 2e op balk met een punt verschil op de nummer 3.

Beide meiden hebben een geweldig eindresultaat gehaald Fee is e geworden, Rachel is regiokampioen geworden van Zuid Holland.

image1 image2