Sterre en Elise Regiokampioen zesde divisie

Sterre en Elise Regiokampioen zesde divisie.

Zaterdag 21 april hadden de meiden van de wedstrijdgroep van Oliveo Gymnastiek Pijnacker hun Regiowedstrijd 6e divisie.

In de eerste ronde begonnen de jeugd en de pupil 2 meisjes. Elise en Gabriƫlla begonnen bij de jeugd . Ze turnden allebei een mooie wedstrijd waarbij vooral bij Elise alles lukte wat ze deed.

Hiervoor werd ze tijdens de prijsuitreiking dat ook beloond met een mooie 1ste plaats waardoor ze Regiokampioen Jeugd is geworden. Op de andere baan waren Fee, Tess, Adinda en Indy begonnen met hun wedstrijd. De meiden lieten zien wat ze afgelopen jaar geleerd hadden. Helaas voor hun geen medailles.

In de middagronde begonnen we met de instap en pupil 1 meisjes. Bij de instap deden Amber, Mae, Robin, Sophie, en Yentl mee. Voor deze meisjes was het de eerste officiƫle wedstrijd en sommige waren dan ook wel erg gespannen. Ze hadden er allemaal veel zin in wat ze dan ook duidelijk tijdens de wedstrijd lieten zien. De meisjes hadden helaas geen medailles maar wel allemaal een mooie wedstrijd geturnd.

Op de andere baan waren op dat moment de pupil 1 meisjes begonnen Daphne, Frederieke, Lisa, Marit en Sterre. Bij deze meiden kon je zien dat ze al een beetje gewend waren aan de wedstrijden en ze wilden allemaal graag laten zien wat ze geleerd hadden. Dat ze een goeie wedstrijd hadden gedraaid hoorde we tijdens de prijsuitreiking. Sterre eindigde op de 1ste plaats en werd daardoor Regiokampioen Pupil 1. Daphne eindigde op een mooie 3de plaats en kreeg hiervoor een bronzen medaille.