Verslag Weekendkamp 2016

Het zit er weer op. En wat was het een feestje; het Oliveo turnweekend kamp in Pijnacker. Het thema was dit jaar; Disney en superhelden! Dit jaar hadden zich een recordaantal kinderen aangemeld. Alle 67 kinderen werden op vrijdagavond door de superhelden (leiding en bestuur) ontvangen op de kampplek. Daar mochten ze hun spulletjes in de tent klaarleggen.

Op vrijdagavond hebben we een kennismakingsspel gespeeld. De kinderen mochten elkaar, of hun superheld, interviewen. Een leuke basis voor de rest van het weekend. s Avonds was er voor de oudere kinderen een Vossenjacht. Lekker gieren en brullen in het bos dus!

Zaterdagochtend is de groep gestart met de ochtendgymnastiek en daarna een buitenspel. Vanwege het mooie weer kon alles lekker buiten op het kampterrein plaatsvinden. s’Middags gingen we met de bus naar een volledig ingerichte turnhal in Berkel en Rodenrijs. De kinderen hebben daar heerlijk geturnd. In de avond hebben een aantal kids hun talenten geshowd bij de talentenjacht. Wat hebben we mooie dingen gezien! Turnvoorstellingen, dans, zang en een optreden lichtgevende wieltjes. De avond werd afgesloten met een spetterende disco avond.

Op zondag was het dubbelfeest want er waren maar liefst 2 kampkinderen jarig! Natuurlijk hebben we gezongen, zijn er kaarsjes uitgeblazen en kregen ze een leuke verrassing.

Na de de ochtendgymnastiek en een buitenspel, mochten de kinderen hun zwemspullen pakken voor een frisse duik in de Viergang. Moe teruggekomen van het zwemmen, moesten de tassen helaas al weer gepakt worden en kwamen de ouders de kinderen ophalen. Ter afsluiting hebben we de kampdans laten zien. Wat was het een mooi en gezellig weekend!

Bedankt voor de voorbereiding en geweldige begeleiding en bijdrage van dit weekend: Chantal, Susanne, Dewi, Marjolein, Irene, Renee, Amber, Thijs, Sten, Sander, Jelle, Annelies, Marleen, Renny, Yentl, Carolien en Hans.

SAM_1787SAM_1803