Zomerkamp Summermoves Zomerkamp (ZOKA)

Zoals elk jaar gaan de Pijnackerse gymverenigingen weer mee op ZOKA kamp. Tegenwoordig heeft dit leuke kamp: ‘Summermoves Zomerkamp’ maar het is nog nét zo leuk! Dit kamp wordt georganiseerd door de KNGU in Beekbergen. We kamperen in grote tien-persoons tenten, gaan gymmen in een prachtige sporthal en natuurlijk doen we op en rond het kampterrein heel veel spelletjes.

Per kampweek zijn er verschillende verenigingen vanuit het hele land aanwezig. Met je eigen leeftijdsgroep beleef je een spetterende week. De jongsten gaan een halve week op zomerkamp: van woensdag tot en met zaterdag. De oudere kinderen gaan wat langer; van zondag tot zaterdag.

Het gymkamp is bedoeld voor iedereen die helemaal gek is op turnen (ongeacht niveau). Iedere dag ga je de sporthal in en train je met leiding en gymstaf uit je eigen dorp.

Ben je nog nooit op kamp geweest en wil jij (of je ouders) meer weten over het zomergymkamp, kijk dan op de website van de zomerkampen. Hier vind je weekverslagen van andere jaren, filmpjes, heel veel foto’s en een speciale pagina voor deelnemers en ouders. Natuurlijk kan je ook altijd een mailtje sturen naar: olkenvopzoka@hotmail.com

Onze leden hebben allemaal informatie per mail ontvangen. Hierin staat ook wat ZOKA kost en hoe  je jezelf kan aanmelden. (Informatie brief 2020).

 

De inschrijftermijn sluit 30 december!