Dit zijn onze clubkampioenen (2019)

Op zondag 23 juni werd er in sportcentrum de Viergang weer prachtig geturnd. 220 leden van Oliveo gymnastiek streden daar om de felbegeerde titel van clubkampioen. Er deden in totaal 30 Jongens en 190 meisjes, in verschillende leeftijdscategorie√ęn mee aan deze gezellige wedstrijd.

Deelnemers van zowel de recreatie als de selectiegroepen waren te zien op de verschillende toestellen. De vaste onderdelen voor de meiden zijn Brug, Balk, Vloer en Sprong. De jongens zagen we uitkomen op de onderdelen ringen, brug, sprong, vloer, voltige en rekstok.

Het was een sportieve en gezellige dag. De tribunes waren goed gevuld met familie en vrienden die kwamen kijken naar de mooie oefeningen van de kinderen. Elke deelnemer kreeg na afloop een mooie medaille en er werden 3 bekers overhandigd:

Gefeliciteerd, Vicky van Delden (recreatie meisjes), Louk van den Bosch (selectie jongens) en Babette Breugem (selectie meisjes) met jullie geweldige prestatie tijdens de clubkampioenschappen. Jullie hebben laten zien dat jullie de clubbeker van 2019 verdienen.