Heren conditie

Wie van jullie zit teveel op z’n werk? Wie zit s’avonds weer voor de TV? Wie van jullie wil wel graag iets aan sport of z’n conditie doen, maar kan niet elke week trouw komen? Wie heeft zijn sportschoenen al uit de kast gehaald om het stof er maar eens af te lopen? Of wie wil wel eens wat anders doen dan de doorsnee recreatiesporter?

Oliveo heeft ook sinds jaar en dag een heel enthousiaste herengroep. Deze groep kan nu altijd versterking gebruiken. Denk nu niet meteen, dat is niets voor mij, maar kom een keer kijken of het liefst een keer meedoen. Ik kan u verzekeringen dat u na de les een voldaan (dus vermoeid) gevoel overhoudt en het nodige zweet bent kwijtgeraakt.

De lessen zijn nogal gevarieerd.
We beginnen wel altijd met lopen, voor een goede doorbloeding van de spieren, gevolgd door individuele of gezamelijke rek- en strekoefeningen. Het hoofddeel van de les kan zijn: een toestelbaan (oplopend in moeilijkheidsgraad), een (duur/interval) cicuittraining, springen met of zonder springtoestel of een groepsactiviteit.
We besluiten de les altijd met spel (badminton, basketbal, voetbal, e.d.)
In de zomermaanden gaan we, bij mooi weer, ook naar buiten en lopen we met de hele groep. Ieder loopt een afstand naar keuze. Dat zal ongeveer 5 tot 8 keer per jaar zijn.

Mocht deze informatie nog niet genoeg zijn, kom dan zeker een keer langs. Ga niet alleen, maar neem de buurman ook maar meteen mee. O ja, denk niet te snel dat je er te oud of te jong voor bent, want zo kom je er nooit. Dus kom uit die stoel en ga op dinsdagavond om 21.00 uur naar de gymzaal aan de Gantellaan in Tolhek.