Uitslagen clubkampioenschappen 2017

De clubkampioenen 2017 van Oliveo gymnastiek zijn bekend! Morris Bennis (recreatie jongens), Olivia Girardot (recreatie meisjes) en Tamina Korzeniewski (wedstrijdgroep meisjes) mogen het komende jaar de beker een mooi plaatsje geven thuis.

Op zondag 11 juni vond de jaarlijks terugkerende onderlinge wedstrijd van Oliveo gymnastiek plaats. In sporthal de Viergang namen de jongens en meiden van de turnvereniging het tegen elkaar op. De indeling van de clubkampioenschappen is op basis van leeftijd en niveau.

De kinderen hebben de afgelopen periode hard gewerkt aan hun oefeningen en stonden te stralen op de wedstrijdvloer. In totaal deden er dit jaar 200 kinderen mee; een recordaantal! Vanaf de tribune konden familie en vrienden meegenieten.

De kinderen werkten op verschillende toestellen. De jongens waren bijvoorbeeld druk op de ringen, rekstok en voltige. De meiden deden hun best op balk, sprong, brug en vloer. Wat was het spannend en wat hebben de kinderen goed hun best gedaan.

Aan het einde van de dag werden de nieuwe clubkampioenen bekend gemaakt. Bennis en Olivia werden in 2016 ook al clubkampioenen en mogen de beker dus nog een keer meenemen. De kleine Tamina zit sinds dit jaar bij de wedstrijdgroep en nam meteen de beker mee. Gefeliciteerd allemaal! Ben jij nieuwsgierig naar jouw scores? Klik hier voor de uitslagen.

Het was weer een geslaagde dag met dank aan de kinderen, alle vrijwilligers de leiding en het bestuur. Op naar 2018!