Sponsors gezocht

Jubileum Oliveo Gymnastiek Pijnacker 65 jaar.

Oliveo Gymnastiek is een enthousiaste vereniging met 360 leden in de leeftijd van 2 tot 85 jaar. Onze vereniging bestaat vooral uit recreatieve leden maar we hebben ook een actieve selectie die meedoet aan regionale wedstrijden.

In 2014 bestaat onze vereniging alweer 65 jaar. Dit willen wij graag vieren d.m.v. een grote jubileumshow. Deze jubileumshow zal gehouden worden op zaterdag 11 oktober 2014 in Sporthal de Viergang in Pijnacker. Al onze leden krijgen een rol in deze show die wordt opgevoerd voor ouders, familie, ere-leden en sponsors. De verwachtingen zijn dat er rond de 1000 toeschouwers zullen komen kijken naar deze show.

Voor deze jubileumshow komt heel wat kijken zowel organisatorisch als financieel. Wij zijn al hard bezig met de voorbereidingen en ook het financiële plaatje is hiervoor gemaakt. Ieder jaar hebben wij als vereniging geld apart gezet voor deze jubileumshow maar dit is niet genoeg om de jubileumshow financieel te kunnen ondersteunen.

Wij willen vragen of u bereid bent om met een éénmalige bijdrage de jubileumshow te ondersteunen. Als tegenprestatie komt uw naam in het informatieboekje te staan.
Tevens krijgt u een uitnodiging om deze jubileumshow bij te wonen.

Indien u bereid bent om ons te sponsoren of meer informatie wensen te ontvangen, kunt u een mail sturen naar Marleen van der Velde: jubileumoliveogymnastiek@hotmail.com. Zij zal dan contact met u opnemen.

Alvast vriendelijk bedankt namens
Bestuur en leiding van Oliveo Gymnastiek