Oliveo blikt terug op een fantastische jubileumshow (70jaar)

Oliveo gymnastiek viert 70 jarig bestaan met Jubileumshow

 

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zo ver. Na maanden voorbereiding ging de rode loper uit bij Sporthal de Viergang. Daar werden namelijk 2 jubileumshows opgevoerd ter ere van het 70 jarig bestaan van Oliveo Gymnastiek. In het thema ‘Night at the movies’ werden de gasten stijlvol ontvangen waarna ze een plekje op de tribune mochten zoeken.

Vanaf daar hadden ze goed overzicht op de zaal. Jong en oud, alle groepen van Oliveo Gymnastiek deden mee aan de spectaculaire show. Waar de heren conditiegroep (‘tijgers’) hun act op Once Upon a Time uitvoerde, lieten de piraten van de selectie hun spectaculaire sprongen zien op de muziek van Pirates of the Carribean. Maar er kwamen nog veel meer filmsterren voorbij zoals kleine Elsa’s (Frozen), Rapunzels en Minions: in totaal duurde de show ruim 2 uur en werden er 21 optredens verzorgd. Tussen de optredens door, werd het decor razendsnel gewisseld door de conditie tijgers. Iedereen was in thema verkleed dankzij de hulp van een hoop vrijwilligers.

De opbouw begon al op vrijdag avond met het toestellenvervoer naar de Viergang. Uit verschillende gymzalen uit Pijnacker halen we de toestellen op voor de show, vertelt Marleen van de Velde (bestuurslid en drijvende kracht achter deze show). ‘De ramen van de Viergang zijn vervolgens vakkundig afgeplakt, zodat de zaal mooi donker is voor de show. Op zaterdagochtend stonden we al weer vroeg klaar voor de daadwerkelijke opbouw en aankleding. Het is een hele organisatie maar dat is het absoluut waard. We zijn ongelofelijk trots dat we als vereniging deze prachtige jubileum mogen neerzetten. Met dank aan alle vrijwilligers en sponsoren! (Bloemendaal Ruigrok, vanderHelm bedrijven, HGM Grafische Communicatie, Natural World, Plus Zondag, Toussaint Kleurmakers, Transportbedrijf L.C. van Buijtene, De Viergang.’