Valentijnscup

Afgelopen zaterdag 14 februari hadden de bovenbouw meiden van de wedstrijdgroep hun allereerste wedstrijd van het seizoen. Dit was de valentijnscup die werd gehouden in de gymzaal in Tolhek in Pijnacker.

De wedstrijd werd georganiseerd door K & V en SJZ en wij werden uitgenodigd om aan deze wedstrijd mee te doen. Helaas konden de meiden van de onderbouw niet meedoen aan deze wedstrijd.

Voor de meeste meiden van was het toch wel heel erg spannend hun eerste wedstrijd met een hoop toeschouwers die allemaal hun nieuwe oefeningen kwamen bekijken. De meiden hebben allemaal stuk voor stuk een goede wedstrijd gedraaid en mogen trots zijn op de door hun behaalde resultaten!

Een aantal meiden hebben een medaille gewonnen voor de behaalde resultaten, vooral op brug sprong en vloer hebben de meiden tijdens deze wedstrijd hoog gescoord. Deze werden verdeeld per toestel in plaats op basis van de totaal score wat normaal is met turnwedstrijden. Uiteindelijk is er door een van de oudste meiden een mooie beker gewonnen omdat zij de hoogste score totaal had behaald. We kunnen dus al met al spreken over een zeer geslaagde wedstrijd en vooruit kijken om de volgende die in maart zal plaats vinden.

naamloos

513